REZERVĂ-ȚI ȘEDEREA
22
Feb, 2024
23
Feb, 2024
1
Adulți
0
Copii

Termeni si Conditii

1. GENERAL
CITIȚI ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE CU ATENȚIE ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.
Prin utilizarea acestui site web, vă semnificați acceptarea acestor termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site web. 4seasonsapartments.ro își rezervă dreptul, la discreția sa, de a modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești termeni în orice moment. Vă rugăm să verificați periodic acești termeni pentru modificări. Utilizarea continuă a 4seasonsapartments.ro după publicarea modificărilor la acești termeni va însemna acceptarea dvs. de către aceste modificări. Un contract încheiat pe acest site web va fi valabil numai dacă cealaltă parte contractantă este o persoană fizică adultă, având dreptul de a stabili o relație contractuală sau o persoană juridică înregistrată având dreptul de a stabili o relație contractuală ca persoană juridică. Prin utilizarea acestui site web, utilizatorul își asumă responsabilitatea financiară pentru toate utilizările acestui site de către el însuși și / sau alte persoane care îl utilizează sub responsabilitatea sa.
Acești Termeni și condiții prevăd termenii relației contractuale dintre Https://www.4seasonsapartments.ro care acționează ca broker pentru diferiți furnizori și un client și / sau partenerul care utilizează acest site web și / sau achiziționează servicii prin intermediul acestuia (denumit în continuare „partener” sau „gazda”). 4seasonsapartments.ro oferă cazare de scurta sau lunga durata. Furnizarea unor astfel de aranjamente de călătorie va fi supusă condițiilor fiecărui furnizor ca parte a condițiilor contractuale cu noi (fie ca agent pentru furnizor, fie ca parte a pachetului nostru de vacanță. Toți termenii și condițiile furnizorilor nu pot fi enumerați aici, dar clientul / oaspetele trebuie să le citească cu atenție.
Principalele companii cu care facem afaceri sunt enumerate mai jos, dar datorită gamei largi de produse de călătorie pe care le oferim, atât ca agent, cât și ca parte a pachetelor noastre de vacanță, există multe altele.
2. Tarife
Toate tarifele sunt în moneda specificată de fiecare dată. Tarifele sunt supuse modificărilor datorate fluctuațiilor valutare, creșterii TVA-ului sau a oricăror alte taxe. Orice astfel de creștere / scădere va afecta automat tarifele publicate. Tarifele valabile pentru serviciul rezervat sunt publicate pe site-ul 4seasonsapartments.ro în momentul rezervării.
4. ANULAREA
Rezervând la 4seasonsapartments.ro acceptați și sunteti de acord cu politica de anulare și neprezentare relevantă. Politica generală de anulare și neprezentare, este disponibilă pe site-ul nostru web în timpul procedurii de rezervare și variază în funcție de serviciul și / sau data selectată. Vă rugăm să rețineți că anumite tarife sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare sau modificare. Vă rugăm să verificați detaliile camerei cu privire la aceste condiții înainte de a face rezervarea. Orice taxe mai mici sunt supuse discreției 4seasonsapartments.ro și după discuții cu partenerul afectat.
În cazul în care o rezervare confirmată este indisponibilă, 4seasonsapartments.ro se va strădui să ofere o soluție alternativă de cazare la același standard. 4seasonsapartments.ro se va strădui, de asemenea, să contacteze oaspetele și să îl sfătuiască cu privire la această indisponibilitate modificare cât mai rapidă și mai eficientă posibil. 4seasonsapartments.ro își rezervă dreptul de a anula o rezervare în caz de eroare de sistem, defecțiuni ale sistemului și / sau eroare de calcul al prețului.


5. OBLIGAȚIA DE A COOPERA
În cazul întreruperii Serviciilor furnizate, fiecare participant este obligat, în cadrul reglementărilor legale, să coopereze pentru a evita sau minimiza posibile daune.
6. LEGĂTURI LA SITE-URI TERȚE
Acest site web poate conține hyperlinkuri către site-uri web operate de alte părți decât 4seasonsapartments.ro. Astfel de hyperlinkuri sunt furnizate numai pentru referință. 4seasonsapartments.ro nu controlează astfel de site-uri web și nu este responsabil pentru conținutul acestora. Incursiunea 4seasonsapartments.ro a hyperlinkurilor către astfel de site-uri web nu implică nicio aprobare a materialului de pe astfel de site-uri web sau vreo asociere cu operatorii acestora.
7. RESTRICȚII PRIVIND UTILIZAREA MATERIALELOR
Orice software pus la dispoziție pentru descărcare de pe acest site web („software”) este opera de copyright a 4seasonsapartments.ro și / sau a proprietarului acestui site web, a afiliaților săi sau a furnizorilor acestora. Orice utilizare a acestui software este supusă „contract de licență sau de agenție semnat anterior”. Toate materialele conținute în acest site web sunt proprietatea drepturilor de autor ale 4seasonsapartments.ro și / sau ale proprietarului acestui site web, ale filialelor sale sau ale companiilor afiliate și / sau ale autorizațiilor terțe. Niciun material din acesta nu poate fi copiat, reprodus, republicat, încărcat , postat, transmis sau distribuit în orice mod. O singură copie a materialelor poate fi descărcată pe fiecare computer.
8. DOMENIUL DREPTULUI JURISDICȚIONAL
Acești termeni și condiții sunt supuse legilor Republicii Romania și jurisdicției exclusive a instanțelor din Republica Romania.
9. NICI O GARANȚIE A ACCESULUI CONTINU LA ACEST SITE WEB
Bookromania.ro nu garantează accesul continuu fără întrerupere la site-ul său și nici 4seasonsapartments.ro nu garantează accesul securizat la serviciile sale. Performanța 4seasonsapartments.ro poate fi interferată cu mulți factori care nu sunt în controlul său.
10. FORTA MAJORA
Dacă, ca urmare a Forței Majore, 4seasonsapartments.ro este obligată să reducă, să modifice sau să anuleze o rezervare și / sau orice servicii convenite, partenerul și / sau clientul / clientul nu vor avea dreptul să solicite despăgubiri și / sau rambursare pentru orice pierdere care rezultă ca urmare a reducerii, modificării sau anulării menționate. Termenul „Forță Majoră” include, dar nu se limitează la acestea, dezastre naturale, incendii și orice alte distrugeri ale oricărei locuințe rezervate, revolte, acte de război civil sau internațional, calamități naturale, incendii, exercițiul municipal, legislativ, militar sau alte autorități, greve, acțiuni industriale sau orice alt motiv care nu poate fi controlat de 4seasonsapartments.ro.
11. INTEGRITATE DE SISTEM
Utilizarea oricărui dispozitiv, rutină sau software care inhibă sau interferează cu funcționarea site-ului 4seasonsapartments.ro sau orice rezervare încheiată pe acesta este strict interzisă. Orice acțiune care creează o încărcare pe 4seasonsapartments.ro sau infrastructură care poate fi considerată nerezonabilă sau disproporționată este strict interzisă.
12. MODIFICARE LA ACESTI TERMENI ȘI CONDIȚII
4seasonsapartments.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Acest Acord nu poate fi altfel modificat fără consultarea prealabilă și acordul cu 4seasonsapartments.ro.
13. CESIUNEA NU ESTE PERMISĂ
Partenerul / clientul / abonatul nu poate cesiona, subcontracta transmite sau delega drepturile și obligațiile sale în temeiul acestor Termeni și condiții.
14. ÎNTREGUL ACORD
Acești Termeni și condiții conțin întregul acord dintre 4seasonsapartments.ro și Client și înlocuiește orice înțelegeri sau acorduri anterioare (fie ele orale sau scrise) cu privire la subiect și nu pot fi modificate sau schimbate decât dacă este convenit în mod expres de 4seasonsapartments.ro în scris.
15. UTILIZAREA INFORMAȚIILOR PERSONALE
Persoana care cumpără și / sau rezervă servicii de pe acest site este de acord că acești Termeni și condiții sunt rezonabili. Utilizatorul consimte la utilizarea informațiilor sale personale de către 4seasonsapartments.ro și / sau proprietarul acestui site web și / sau furnizorii terți ai acestuia în scopul furnizării serviciilor contractate.
16. DIVERSE
Utilizatorul este de acord că nu există nicio asociere în parteneriat, parteneriat, angajare sau relație de agenție cu 4seasonsapartments.ro și / sau proprietarul acestui site web ca urmare a utilizării acestui site web sau a cumpărării și / sau rezervării de servicii prin intermediul acestui site web.
Separabilitate:
Invaliditatea uneia sau mai multor prevederi ale acestor Termeni și Condiții nu înseamnă invaliditatea tuturor Termenilor și Condițiilor.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0770 228907